Kursus Bina Website, belajar bisnes online loakasi padang serai kedah
Testimoni2 Dari Bekas Peserta

usahawan forex bekas peserta bengkel website abg chob di padang seraiAssalamualaikum Cikgu,


Harap cikgu sihat hendaknya.Saya ingin mengucapkan setinggi2 penghargaan kepada cikgu & team sebab telah memberi tunjuk ajar dengan penuh kesungguhan kepada saya. Bermula dari tahun 2009, saya telah mengikuti kelas cikgu di Padang Serai yang mana ketika itu kelas dijalankan seperti yang cikgu paparkan dalam website cikgu.Tiada meja dan saya serta rakan2 hanya duduk di atas lantai saja. Pada saya,itu lansung tidak menjadi masalah kerana yang penting adalah ilmu yang disampaikan.
Secara jujurnya, saya agak samar2 untuk memahami apa yg cikgu ajar ketika itu. Maklumlah saya ni seorang yang tidak mahir lansung mengenai IT dan itulah kali pertama saya belajar cara2 nak bina web.
Alhamdulillah,berkat tunjuk ajar dari cikgu,saya telah berjaya menghasilkan web saya sendiri. 3 tahun sebelum ni saya hanya menggunakan blog saja untuk menyampaikan info mengenai forex kepada umum. Sekarang saya telah mempunyai web yang agak user friendly yang lebih mudah digunakan oleh pelawat berbanding laman blog.TUJUAN SAYA HANYA SATU iaitu mesej yang disampaikan dalam web adalah jelas dan memudahkan pelawat untuk mendapatkan info yang berguna.
Yang membuatkan saya terharu,cikgu sanggup meluangkan masa berjam2 untuk memberi tunjuk ajar semula untuk saya refresh apa yg telah diajarkan pada tahun 2009.Maknanya dengan hanya sekali ke kelas dan sekali perjumpaan personal dengan cikgu sudah membuatkan saya faham dan jelas tentang web. TERBUKTI..tiada yang mustahil dalam dunia ini.. saya yang buta IT pon boleh bina web sendiri dgn bantuan cikgu.Yang penting kena ada minat.
Saya pun tak tau nak cakap apa lagi....tapi secara ringkasnya saya sangat2 berterima kasih di atas tunjuk ajar cikgu.Apa yg cikgu ajarkan sangat memberikan manfaat kepada saya dan rakan2 lain. Saya pasti akan rekomen kpd kwn2 yang berminat utk belajar dgn cikgu.Saya doakan semoga cikgu dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki dari Allah s.w.t.  TERIMA KASIH CIKGU...

dari, NAZRI

www.pelajariforex.com


usahawan cetak t-shirt di negeri sembilanMohd Arif Ismail to me
show details 11:19 PM
Assalamualaikum.

Abang Chop, Saya dah tak tahannnn.... Semua yang abg Chop ajar tentang website dah saya buat, Website saya walau pun tak secantik mana, dah ramai orang lawati, Saya dah tak tahannnn....., ramai sangat nak belajar "cetak duit" ni. Tempahan pun datang bertimbun-timbun dan sekarang saya terpaksa buka satu lagi kilang, semuanya gara-gara web yang abang Chop ajar. Maafkan saya kerana saya anggap abang Chop umpama bomoh..... BOMOH ni kalau dah handal, duduk cerok mana pun orang akan cari. Macam abng Choplah. Saya umpama telah berjumpa dengan bomoh PELARIS. Syukur alhamdulillah... Kalau nak belajar cetak duit, call saya 016-6632700.

Terima Kasih abang Chop.
Jasamu tetap di kenang.



Bekas peserta bengkel saya
yang telah jadi jutawan... TAHNIAH !


usahawan vemma wanita paling berjaya di kedah
Pn Siti Fadilah
Apabila anda memiliki ilmu membina website dan marketing yang betul dan lengkap,  usahaniaga yang anda jalankan di Intrernet akan jadi lebih mudah dan  peluang berjaya lebih cerah...

Bestwebskill.com Berpengalaman Menganjurkan Kursus Bina Webniaga Sejak 2009
Siapa yang tidak kenal dengan wajah ini?
Seorang lagi Senior Alumni Bestwebskill.com (2009)
Usahawan Online Wanita paling berjaya.

http://www.facebook.com/adilla.zakariah

"Saya dah beberapa kali menghadiri bengkel/seminar di Kuala Lumpur
tetapi bengkel website di Padang Serai juga yang berbekas di hati..."
- Prof Syed Akil , Kucing, Sarawak

Testimoni Peserta
Testimoni Peserta dari Singapore
Jika tidak ada sesuatu kelainan, mana mungkin En Raimey sanggup datang untuk kali ke 2 dari S,pore semata2 untuk mendalami ilmu membina website sedangkan beliau berpeluang memilih tempat yang lebih dekat berbanding pemanduan lebih 8 jam dari Selatan ke Utara Semenanjung....

"Saya rasa tidak sia2 datang dari Geylang Serai, Singapore berguru dengan Abang Chob. Walaupun terpaksa merentasi Semenanjung ke Utara.  Saya juga berterima kasih kepada Abang Chob kerana memperuntukkan masa selama 4 hari semata2 untuk memberi tumpuan melatih saya hanya seorang sahaja. Latihan yang amat berfokus. Kini saya sudah memiliki cukup keyakinan untuk membuka kelas website saya sendiri sekembalinya saya ke tempat asal saya nanti. Tabik sifu!"
-- En Raimey (S,pore).
     Klik untuk lihat testimoni penuh.




Testimoni Peserta dari Sarawak
peserta dari kucing sarawakApa yang mendorong En Maulana Hj Chen dari Lundu Sarawak sanggup naik belon dari Kucing ke Penang seterusnya ambil teksi terus ke Padang Serai?

"Sesuatu yang teristimewa terdapat hanya di Padang Serai. Saya menghadiri Bengkel Website selama 2 hari bersama Abang Chob. Ilmu website yang dicurahkan sangat rengkas tapi padat dan cukup bermaklumat yang menjanjikan kepada sesiapa pun yang datang tak akan pulang dengan tangan kosong. Abang Chob, you are really one special guy. Thanks utk tunjukajar yang diberikan dan ianya akan menjadi panduan yang berguna untuk saya melangkah ke hadapan dalam kerjaya online saya."
-- En Maulana Hj Chen (Lundu, Sarawak)      Klik untuk lihat testimoni penuh.



miss hew dari kota kinabalu sabah

Miss Hew (014-6773636) 
sanggup datang dari Kota Kinabalu, Sabah ke Padang Serai, Kedah.
ank muda datang dari kuala lumpurPerbezaan usia...
 Jangan jadikan penghalang dalam menimba ilmu. Abg Chob bimbing semua orang tak kira tua, muda, buta IT atau celik IT. Satu2nya mentor yang sanggup mengajar dari meja ke meja.


Testimoni Bekas Peserta Bengkel
" Terimakasih Sifu!.  Alangkah berbaloinya saya membelanjakan RM390 untuk bengkel 2 hari ini. Saya benar2 berasa amat puashati apabila  Abang Chob sendiri yang berada di sisi saya selama 16 jam, memberi bimbingan secara terus dan telus....."
 
-- Cikgu Idrus (Kuala Lumpur).

"......saya pernah hadiri beberapa kursus website sebelum ini, namun inilah satu2nya kaedah belajar yang benar2 telah merealisasikan cita2 saya untuk membina sebuah website dengan tangan saya sendiri...."
 
-- En Halim (Kota Bharu).

"......jika anda serius ingin melangkah jauh ke dunia bisnes online, anda tidak seharusnya melepaskan peluang mendapakan sentuhan 1-on-1 Abang Chob untuk 2 hari di Bengkel Website ini. Mana mungkin seorang Internet Marketer ternama sanggup menawarkan kursus intensif yang sebegini lengkap selama 2 hari dengan bayaran HANYA RM390?. Percayalah, jika anda lambat memanfaatkan peluang ini, dikhuatiri anda terpaksa membayar lebih apabila tawaran ini berakhir. Kadar rendah ini masih bertahan sehingga kehari ini kerana beliau meletakkan kepentingan orangramai mengatasi kepentingan peribadi beliau sendiri. 
Namun tidak mustahil satu hari nanti beliau mungkin mempertimbangkan untuk mengkomersialkan BENGKEL WEBSITE dengan menaikkan kadar bayaran kepada RM1500 apabila difikirkan ada keperluan berbuat demikian. Kenapa perlu lepaskan peluang terbaik ini? Saya nasihatkan anda segera menempah tempat sebelum harga dinaikkan menepati nilainya yang sebenar.   Hubungi beliau terus ditalian: 017-4769953 sekarang! ....Wah tolong promo la pulak saya ni. Tapi saya betul2 puas hati. Abang Chob memang tiada tandingan, memang best!! "
-- Datin Nora (Kuala Lumpurl).

"......Saya pernah membayar lebih RM$$$$ (jumlah tidak wajar dipaparkan) untuk kursus 2 hari di XXX (lokasi tidak wajar disebut) dan akhirnya pulang bersama harapan dan janji2 untuk diberikan bimbingan berterusan namun setiap kali saya menelefon memohon bantuan, berbagai2 alasan yang diberikan sehingga saya merasa kecewa......Saya nekad hadir ke Bengkel Abang Chob dengan mengambil risiko sekali lagi sebab saya tidak pernah kenal Abang Chob secara peribadi. Namun ternyata percaturan saya tidak silap. Hari ini saya pulang dengan senyuman kepuasan yang tiada terhingga kerana telah mendapat ilmu yang setimpal dengan apa yang saya telah laburkan. Malahan saya telah berjaya menebus kembali segala kerugian menghadiri kursus2 sebelum ini dengan hanya membelanjakan RM390 mengikuti kursus Abang Chob.....Terima kasih Abang Chob....Tuan telah berjaya mengembalikan keyakinan saya yang telah luntur sebelum ini. Pengorbanan  tuan akan saya kenang kerana tidak menghampakan harapan saya. Saya terharu mengenangkan tuan sanggup mengajar saya walaupun tuan dalam keadaan kurang sihat. Saya dapat tahu dari suara tuan yang sudah serak...terima kasih sifu.
--Tarmugi Paimon (Tanjong Karang)



Lagi Testimoni Peserta

testimoni kursus web dari dr kamal shah
Dr Kamal Shah (Distinguished Team leader)


Anda tahu saya mampu kendalikan kelas yang jauh lebih besar...
tetapi kenapa saya hadkan kepada hanya beberapa peserta setiap sessi? 
Ya! saya pentingkan 

Keberkesanan ! 

Saya mahu anda pulang membawa hasil...


Lihat sebahagian lagi Testimoni Peserta terdahulu.

testimoni peserta dari kota damansara
En Mohamad Alwi, Kota Damansara, PJ
Usahawan

testimoni dari peserta bengkel juga seorang doktor gigi
Dr Fauziah, Kuantan, Pahang
 Dental Specialist


testimoni peserta dari singapore
En Raiem Shafaril - (Geylang Serai, Spore)
Pemasar Internet
Sebahagian Peserta Bengkel

geng miri sarawak geng kucing sarawak
geng kelantan geng sarawak dan kuala lumpur
peserta dari melaka peserta terengganu

Sebahagian lagi testimoni peserta.

lagi testimoni bengkel abg chob
En Mohd Shokri, Sg Petani, Kedah
Ahli Perniagaan/Usahawan


testimoni untuk cikgu chob bengkel website di padang serai
En Aminnullah, Johor Bahru
Usahawan/Ahli Terapi Rawatan Mata
PERMATA HIJRAH


testimoni dari pensyarah uitm malaysia
En Bushral Karim, Sitiawan, Perak
Bekas Pensyarah Kanan UiTM


adan chiong dari Johor
En Adam Chiong, Johor Bahru
Pekerja Sektor Swasta


santha kumar sungai petani datang ke bengkel abg chob
En Santha Kumar, Sg Petani, Kedah
Mechanical Engineer

ustazah sepiah dari ganu datang ke bengkel website abg chob
Ustazah Umi, Kerteh, Kemaman, Terengganu
Suri Rumah


En Ramlan Tak, Taiping
Usahawan


Cikgu Fadzli,  Sg Petani
Pendidik



Ir Rosli A. Bakar
USM P. Pinang


Apa kata rakan2 yang pernah berurusan dengan Abg Chob....

recommendation 1

recommendation 2

recommendation rosli



 






Kembali ke Halaman Utama
jom sama2  meriahkan bengkel website di Padang Serai