Kembali Ke Halaman Utama

Kenali Mentor Anda
Abg Chob berpengalaman mengendalikan Bengkel Website sejak 2009, dengan pendekatan yang samasekali berbeza dari amalan konvensional di mana setiap peserta berpeluang mendapat sentuhan beliau secara peribadi berkonsepkan one on one approach. Peluang belajar secara one on one sememangnya sukar ditemui walaupun ada yang mengenakan bayaran yang tinggi namun pendekatannya tetap berkonsepkan seminar di mana peserta disatukan dalam kumpulan yang besar hingga mencecah ratusan orang pada satu2 masa. Pendekatan ini mungkin kurang sesuai dan kurang berkesan jika peserta ingin mengasah skill masing2. Kelas yang besar begini mungkin sesuai untuk sesi ceramah dan membincangkan falsafah perniagaan. Bukan untuk untuk tujuan latihan kemahiran. Itulah sebabnya ramai yang tidak mendapat impak maksima dari bengkel yang dihadiri.

Abg Chob merupakan nama panggilan yang friendly dan sesuai untuk semua peringkat kenalan beliau dari yang muda hingga yang veteran. Beliau tidak begitu mementingkan protokol dan sukakan pendekatan casual dan bersahaja.


Beliau merupakan ahli kehormat IIA (Institute of Internal Auditors).  Pernah berkhidmat sebagai Juruaudit Dalaman Kanan sebuah GLC di Kulim Hi-Tech Park selama 5 tahun. Beliau memilih untuk bersara awal pada tahun 2005, untuk mengubah arah kepada seorang Internet Marketer sepenuh masa.  Walau pun telah meninggalkan profession audit, beliau masih mengikuti perkembangan semasa di bidang audit dalaman khususnya untuk syarikat2 berkaitan kerajaan (GLC).

Abg Chob juga pernah berkhidmat dalam sektor perbankan, insurans, dan pembuatan. Pengalaman bekerja hampir 20 tahun mengajar beliau menilai dan memilih kerjaya yang sesuai untuk dijadikan sumber penjana pendapatan secara santai bersesuai dengan peringkat umur dan kemahiran yang dimiliki.

Beliau mencatatkan rekod terbaik penglibatan dalam program pemasaran affiliate di Global Domains International (GDI) dengan jumlah pengumpulan bonus mencecah USD1300 seminggu. Angka ini belum dapat diatasi oleh mana2 rakyat Malaysia yang terlibat dengan program affiliate GDI. Kini beliau telah mewujudkan program affiliate sendiri di www.bestwebskill.com dan orang pertama yang beliau jemput menyertainya sudah tentulah anda !Ini bukti pengiktirafan GDI atas pencapaian beliau dari
Vice President of Affiliate Relations and Marketing Global Domains International.

From: Bart Dangerfield bart.dangerfield@website.ws
To: mhdyusof.abdghoni@gmail.com
Date: Fri, Jul 17, 2009 at 11:05 PM

Subject: Congratulations!
Congratulations!
As one of our recent weekly bonus winners, I just wanted to send you a more personalized note from the corporate office to say "Thank You" for your hard work and efforts in spreading the power of GDI with those around you. With your continuing efforts, GDI will continue to meet its vision of providing an "Internet Address for Life" as we build awareness of the .ws domain around the world ... all while putting more cash in YOUR pocket!
I would be very interested to learn how you're experiencing success and the systems you are using to be successful. Feel free to drop me a line anytime to share your success stories!
Again, thank you for your ongoing efforts and we look forward to helping you help others achieve their dreams with GDI.
-Bart Dangerfield
 
Bart Dangerfield • VP of Affiliate Relations and Marketingbart.dangerfield@website.ws


Abg Chob terus menyerlah dalam setiap program online yang beliau sertai:
Cuba klik untuk lihat bukti terkini.
RM30K dalam masa HANYA 24 hari !!Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan sila hubungi terus dan bercakap sendiri dengan Abg Chob di talian di bawah.


Salam hormat,017-4769953